« Infrastructure in its many forms: a conversation with PSU's Laila Seewang and Anna Goodman | Main

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

ted

I sat for jury duty a few months ago. COVID meant the cafe and amenities were closed, and we waited outside, rather then in the security line. Plywood hoardings were up, presumably related to fortify and protect against protest related damage.

The grand staircase was nice, beckoning us up a reasonable number of stairs. The east wall of the courtroom levels had such amazing views that every juror stopped and admired those views to the east.

David

FYI, your last photo is not on a courtroom floor, that corridor is much narrower, maybe level 5 or 6?

Nice review!

David

Nice swap on the corridor photo! Thanks!

For my second act, Id like to give a shout out to Studio Petretti for their work on Jefferson Station

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name is required. Email address will not be displayed with the comment.)

Lead Sponsors


Sponsors










Portland Architecture on Facebook

More writing from Brian Libby

StatCounter

  • StatCounter
Blog powered by Typepad

Paperblogs Network

Google Analytics

  • Google Analytics

Awards & Honors