« Infrastructure in its many forms: a conversation with PSU's Laila Seewang and Anna Goodman | Main | The Architect's Questionnaire: Doug Minarik »

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

ted

I sat for jury duty a few months ago. COVID meant the cafe and amenities were closed, and we waited outside, rather then in the security line. Plywood hoardings were up, presumably related to fortify and protect against protest related damage.

The grand staircase was nice, beckoning us up a reasonable number of stairs. The east wall of the courtroom levels had such amazing views that every juror stopped and admired those views to the east.

David

FYI, your last photo is not on a courtroom floor, that corridor is much narrower, maybe level 5 or 6?

Nice review!

David

Nice swap on the corridor photo! Thanks!

For my second act, Id like to give a shout out to Studio Petretti for their work on Jefferson Station

The comments to this entry are closed.

Lead Sponsors



Sponsors










Portland Architecture on Facebook

More writing from Brian Libby

StatCounter

  • StatCounter
Blog powered by Typepad

Paperblogs Network

Google Analytics

  • Google Analytics

Awards & Honors