« City of Streetcars | Main | A Different Breed of Street Musicians »

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Aneeda

Based on looking at one facade of the building and absolutely nothing else, I think the design has gone backward. What I liked much more about the old design is the height of the windows at the pool and how it suggested so much activity within the plaza. Now the building looks much shorter and the windows along with it. It's barely a good in-fill building at this point.

kolas

you are right on brian, this building will be a background building. Budget and time is always an issue, but creativity should never be and issue. This project will a good functional and effecient building, but lack the poetry and soul of architecture born out of a good concept. There is rigor and then there is 'rigoritis.

The mullions, all aligned like a glorified commercial office...5' o.c. It kind of remind of the old SOM buildings where repetitions of elements will bore you death...

In the end it will be a good building, inspiring archiecture, not so much.

The comments to this entry are closed.

Lead Sponsors




Sponsors














Portland Architecture on Facebook

StatCounter

  • StatCounter
Blog powered by Typepad

Paperblogs Network

Google Analytics

  • Google Analytics

Awards & Honors