« Frozen Music | Main | Fire Station 1 Design Competition »

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Craig

It's pretty nasty, especially the square. I don't understand how anyone can choose to use that much concrete as a surface. The stuff doesn't age well. Within a week it shows cracks. A little cobble stone or some other hard paver adds so much more character and ages much better. With that said no amount of pavers will save the design. It's a lonely looking space.

Angie Lawless

Do I have to actually drive out there to see this thing or are there any photos available online?

The comments to this entry are closed.

Lead Sponsors




Sponsors














Portland Architecture on Facebook

StatCounter

  • StatCounter
Blog powered by Typepad

Paperblogs Network

Google Analytics

  • Google Analytics

Awards & Honors