« Design calendar: September 16-30 | Main | Glass in session: visiting PSU's light-filled Karl Miller Center »

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Fred Leeson

Another excellent piece,Brian, filled with interesting insights. You hinted at one that I will encapsulate this way: The proposed aluminum cladding is a really tacky solution for what was originally a really tacky façade. So get on with it!

D Morris

"The way to win the competition was to be within budget."

So Graves decided to offer an irresponsible solution in order to be under budget and win the commission.

Pardon me if I have very little respect for either the building or the Architect, may he rest in peace. I'd prefer to take the building down and build a better building in its place. This "restoration" is just throwing good money after bad.

The comments to this entry are closed.

Lead Sponsors



Sponsors











Portland Architecture on Facebook

StatCounter

  • StatCounter
Blog powered by Typepad

Paperblogs Network

Google Analytics

  • Google Analytics

Awards & Honors