« A first glimpse at Willamette Falls and Snøhetta's Riverwalk design | Main | Design calendar: June 16-30 »

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Matt Janssen

For me, one of the most important aspects of seating in front of the MAC Club is the linking of the disconnected circulation. Currently the two dead ends of the walkway kill the flow at either end of the park. Creating a connection would do more for the park that just about anything else.

Verify your Comment

Previewing your Comment

This is only a preview. Your comment has not yet been posted.

Working...
Your comment could not be posted. Error type:
Your comment has been posted. Post another comment

The letters and numbers you entered did not match the image. Please try again.

As a final step before posting your comment, enter the letters and numbers you see in the image below. This prevents automated programs from posting comments.

Having trouble reading this image? View an alternate.

Working...

Post a comment

Your Information

(Name is required. Email address will not be displayed with the comment.)

Lead Sponsors



Sponsors











Portland Architecture on Facebook

StatCounter

  • StatCounter
Blog powered by Typepad

Paperblogs Network

Google Analytics

  • Google Analytics

Awards & Honors